Sheenablogt is vanaf vandaag officieel verhuisd naar een nieuwe website. Ik heb de overstap gemaakt van Blogger naar WordPress. Alle nieuwe berichten zullen vanaf nu op sheenablogt.be verschijnen en niet langer op sheenablogt.blogspot.be. Vergeet dus de url niet aan te passen om alle nieuwe updates te verkrijgen (als je die nog wilt krijgen natuurlijk 😉 ).

Als je mijn blog volgt via Bloglovin dan ga je normaal gezien binnenkort automatisch overschakelen naar de nieuwe url, in dit geval hoef je zelf dus niets aan te passen. Ook volgers op Facebook en Twitter gaan uiteraard naar de nieuwe site worden doorverwezen in de toekomst. Ook volgers via e-mail zouden vanaf nu de nieuwe updates automatisch moeten krijgen.

Wat de volgers via Blogger betreft vrees ik dat deze geen updates meer zullen krijgen, ik heb (nog?) niet ontdekt hoe ik deze volgers kan overschakelen. Dus volg je mij via Blogger dan doe ik bij deze dan ook een warme oproep om mij via één van de andere kanalen te volgen of mijn nieuwe url bij je favorieten te zetten 😉 Zoniet zal je geen updates meer ontvangen …


Waarom een verhuis naar WordPress vraag je je misschien af?  Wel enerzijds omdat mijn blog, mijn eigen plekje op het internet , hier nog meer van mijzelf is aangezien ik hier het beheer van mijn blog in eigen handen heb (en mijn eigen url bezit!).

Anderzijds omdat ik de vormgeving van WordPress mooier vind en er hier op dat vlak ook veel meer mogelijkheden zijn (al moet ik er mijn weg nog even in vinden …ik start dan ook voorlopig met een vrij eenvoudige layout zoals je kan zien)

Ik hoop dat jullie allemaal je weg naar hier vinden en dan kan ik na heel dit overstapgedoe eindelijk weer overschakelen naar wat ik écht graag doe: nieuwe blogberichten publiceren!

Ohja, oude berichten zijn hieronder nog steeds te lezen, die zijn allemaal mooi mee overgezet (net als jullie reacties!) 🙂

Groetjes,

Sheena

wp