Online stofjes kopen … ik doe het zo graag! Tegenwoordig schieten de stoffenwebshops als paddenstoelen uit de grond (en stiekem zou ik er zelf ook wel eentje willen!). Om het overzicht een beetje te bewaren heb ik een nieuwe pagina aangemaakt met daarin de Belgische stoffenwebshops die ik ken en wat info over hun verzendkosten. Ik heb ook al een vakje voor opmerkingen voorzien zodat ik daar wat extra info in kan bewaren, bijvoorbeeld over bepaalde stoffen die ze verkopen of mijn ervaringen met de shop. De pagina zal dus regelmatig worden aangevuld. Ken je zelf nog een Belgische shop die er niet tussen staat? Of ben je eigenaar van één van de webshops en zie je een foutje staan? Laat het mij dan zeker weten, dan pas ik het aan.

De lijst kan je hier vinden:

http://www.sheenablogt.be/stoffenwebshops

Groetjes,

Sheena