… ik vrijdag moet gaan kajakken met het werk, als teambuilding? Water en ik dat gaat niet zo goed samen en ik heb zo’n gevoel dat een kajak en ik al helemaal geen vriendjes zullen worden.

… het vorige vrijdag veel plezanter was want dat we dan naar een trouwfeest mochten gaan van vrienden? Voor de gelegenheid dacht ik zelf een kleedje te maken maar ik bleek toch niet genoeg tijd (&skills) te hebben en dus werd er last minute nog snel een kleed gekocht. Het was een fantastische avond en het deed stiekem toch wel deugd om eens weg te zijn van die twee bengels van ons!

… die twee bengels het ons hier de laatste tijd weer heel moeilijk maken? Elke dag om vijf uur wakker worden. Héél veel geween. Kleine broer zijn kiezen komen door, grote broer is vermoeid door de schooldagen en beiden zitten met een snotvalling. Olé!

… ik door bovenstaande reden amper aan bloggen of naaien of enige me-tijd toe kom? Laat ons hopen dat deze fase weer snel voorbij is!

… ik in de vrije tijd die ik de laatste dagen toch nog vond vooral ben bezig geweest met mijn webshop? Ik ben onder meer ingewikkelde berekeningen aan het maken ivm de verzendkosten en sta op het punt mijn papa als raadgever te mailen over deze moeilijke kwestie 😉

… ik één of andere ontsteking heb in een gewricht met een moeilijke naam dat zich ergens tussen het bovenbeen en de heup bevindt? Blijkbaar nog een gevolg van de zwangerschap. Twee weken heb ik van die vervelende ontstekingsremmers moeten slikken en achteraf bleek dat deze TOTAAL niet geholpen hebben. Die stomme blessure zorgt er voor dat ik niet meer kan gaan lopen en daar kan ik echt heel slechtgezind van worden. Zeker omdat ik al was ingeschreven voor de Urban Trail in Mechelen.

… manlief volgende maand zijn eerste marathon gaat lopen?

… wij deze week ‘Smartmat’ eens uitproberen nadat we er al zoveel goeds over hadden gehoord. We hebben de ontbijtbox en de ‘quick and easy’ besteld. Ik zal achteraf nog een verslagje schrijven over onze bevindingen.

… onze tuin op dit moment een ramp is? Wij kapen de prijs weg van de meest verwilderde tuin van de hele straat! We halen wel nog steeds groenten uit de tuin, daarnet ben ik er nog wat wortels gaan uithalen voor het middageten van kleine broer. Verser kan niet! Het is alleen wat meer zoeken nu in de wildernis 😉

… de architecte voor onze verbouwing deze maand zal starten met het tekenen van de plannen?

… ik al heel veel stress heb voor die verbouwing (financieel en ook praktisch gezien:hoe gaan we dat allemaal doen terwijl wij hier wonen) en dat terwijl er nog niet eens een eerste plan getekend is

… ik mij soms afvraag of ik niet beter had gekozen voor het leven van een kinderloze wereldreiziger? Ik las laatst een interview met zo iemand die aan het reizen was en die vertelde dat hij niet begreep dat mensen een huis kochten en heel hun leven geld betalen voor dat huis en zich zo heel veel andere toffe dingen zoals reizen moeten ontzeggen. Soms, zeker met verbouwing 2 op komst, denk ik ‘verdorie, hij heeft gelijk, waar zijn wij eigenlijk mee bezig?’

… ik tegelijkertijd goed besef dat ik een echte huismus ben en dat ik nooit een goede wereldreiziger zou kunnen worden. Dan kunnen we dus maar beter ons huisje zo aangenaam mogelijk maken!

Groetjes,

Sheena