Ik heb hier een grote stapel tricot restjes liggen waar ik mij doorheen aan het werken ben,  het zou maar zonde zijn om al die mooie stofrestjes niet te benutten. Soms is het wat zoeken naar wat ik er mee kan doen, maar ik ben er toch al in geslaagd om er deze top uit te halen en ook het maken van ondergoed is een perfecte oplossing voor het verwerken van restjes.

Zo maakte ik ondermeer onderstaand setje voor onze kleuter. Helaas blijken zijn bovenbenen te breed voor de smalle pijpjes van de onderbroek, dit setje schuift dus door naar onze peuter die hopelijk wat slankere bovenbenen krijgt ;-). Het ligt trouwens niet aan het patroon, het komt omdat ik geen boordstof voor de afwerking van de broekspijpen heb gebruikt en ik gewoon heb omgezoomd. Volgende keer ga ik dus toch maar naar het patroon luisteren!

Patroon: Van Katoen ondergoed, Stof: Kiwi Fabrics

Patroon: Van Katoen ondergoed, Stof: Kiwi Fabrics

PS: Als de foto hierboven er wat raar uitziet dan is dat omdat ik al mijn (totaal onbestaande) photoshopskills moest bovenhalen om de rommelige achtergrond die deze foto had weg te moffelen 😉 sorry! Ik moet dringend eens met mijn ‘Shoot’ boek aan de slag gaan of wat minder lui zijn en een nieuwe foto trekken maar hey de boog kan niet altijd gespannen staan zeg ik dan 😉

Sheena