We zagen deze week een try-out van de nieuwe zaalshow van Philippe Geubels, ik vond het grappig al had ik het gevoel dat ik sommige van zijn moppen al eens gehoord had, misschien in één van de tv-programma’s waarin hij de voorbije maanden zat. Maar toch een paar keer goed gelachen, het was een fijne avond!

 

 

In december vorig jaar kreeg ik de zoveelste loopblessure en moest ik mijn doel (10 km lopen op de Urban Trail van Mechelen) laten varen. Ik nam een zestal weken rust en begon in januari weer te lopen. Ik voel dat ik nog steeds heel erg moet opletten met mijn blessures en luister nu echt naar mijn lichaam. Concreet betekent dit dat ik loop tot ik iets begin te voelen aan mijn voet of rug en dan stop ik meteen. Het gevolg is dat ik zo alleen maar hele kleine toertjes kan lopen maar ik merk dat ze langzaam maar zeker langer beginnen te worden en ik zo de blessures onder controle kan houden. Ik ben ook nog volop mijn nieuwe schoenen aan het inlopen dus daarvoor is het ook wel goed om het rustig op te bouwen. Liever zo dan helemaal niet meer lopen want ik blijf er superhard van genieten!

 

 

Manlief kreeg op een feest van zijn werk chocolaatjes cadeau en wat voor chocolaatjes, de beste die ik ooit gegeten heb, echt waar! NJAM! Ze komen blijkbaar uit een winkel in Leuven (Bittersweet), ik weet dus al waar ik bij een volgend bezoek aan Leuven zeker halt zal houden 😉

 

 

Zoals jullie intussen wel weten heb ik een webshop met stofjes en de voorbije twee weken kwam hier het ene na het andere mooie stofje binnengewaaid. Dit moet toch wel hét leukste onderdeel van deze job zijn, al dat moois openmaken, er aan voelen, dromen van naaiprojecten die ik er zelf mee zou kunnen maken als ik eens tijd vind. Super gewoon!

Een nadeel aan een shop in bijberoep is dat ik zelden thuis ben wanneer zo’n pakketje geleverd wordt en ik soms wel het een en ander moet doen om mijn pakketjes te pakken te krijgen. Dit keer mocht ik helemaal naar Ternat rijden om mijn pakket te gaan afhalen, maar dat heb ik er wel voor over.

 

Tot slot een wazige foto van het gerief van onze kapster aan huis. Ze kwam vrijdag nog eens langs en we lieten voor het eerst ook de haartjes van onze peuter knippen! Hij schreeuwde alles bij elkaar (ik ben zooooo blij dat we gewoon thuis waren en niet in een kapsalon!) maar de kapster slaagde er toch in om de langste slierten haar er af te knippen, hij ziet er weer helemaal fris uit nu 🙂 En zo groot ineens! Waar is mijn kleine babytje toch naar toe …

 

Hopelijk hadden jullie ook een fijne week! Op naar de volgende …

Groetjes,

Sheena