In deze reviewrubriek geef ik mijn mening over producten en diensten die ik recent heb uitgetest. Steeds ongesponsord, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Deze maand testte ik de bloemen van Bloomon!

Bloomon.be is een webshop waar je kan intekenen op een bloemenabonnement. Je ontvangt dan wekelijks/tweewekelijks/maandelijks een mooi boeket in een maat naar keuze. Of je kan ook gewoon éénmalig bestellen, je kan je abonnement zelf pauzeren en weer activeren zoveel je wilt.

Ik heb eerlijk gezegd lang getwijfeld alvorens er bloemen te bestellen. De boeketjes zagen er supermooi uit maar ik vroeg mij af hoe de kwaliteit van de bloemen zou zijn na het versturen met de post. Bovendien vond ik ze ook vrij prijzig maar dat zijn bloemen helaas altijd (tenzij je ze uit eigen tuin kan plukken).

Op een dag kwam er een promotie voorbij die mij toch over de streep trok: bij mijn eerste boeket zou ik een gratis vaas, een hangmat én een FLOW magazine ontvangen. Voor ik het goed en wel besefte drukte ik op de bestelknop en begon de dagen af te tellen tot de levering.

Helaas miste ik de levering. Een minpunt van Bloomon in mijn regio is dat je op voorhand geen verwacht tijdstip van levering ontvangt. Ik moest het doen met het feit dat ze zouden leveren tussen ‘9u en 21.30u’.

Toen ik om 18u na een hele dag te zitten wachten, gevangen in mijn eigen huis, heel eventjes de deur uitging kon je al raden wat er gebeurde. Om 18.05 u had PostNL aan mijn deur gestaan en ze hadden mij niet gebeld ondanks mijn briefje met telefoonnummer op de deur.
Ze zouden de volgende dag terugkomen. Daar was ik toch wel even zeer slecht gezind over want bloemen die nog eens 24u langer in een doos moeten doorbrengen, dat zag ik niet goed komen. Bovendien had ik al plannen de volgende dag dus de kans was groot dat ik het weer zou missen.

De volgende dag kwam ik na een dagje Plopsaland met man en kinderen thuis en hoera, de postNL meneer was nog niet geweest. Tegen de avond stond hij aan onze deur met mijn doos met bloemen.

Ik pakte ze uit en zette ze meteen in de bijgeleverde vaas, volgens de uitleg die op de verpakking stond. Ze zagen er nog goed uit, oef!
En mooi, ons huis fleurde meteen helemaal op.

Eén dag later waren we helaas al een bloem kwijt. Eén van de sterren van het boeket hing halfstok. Jammer.

Gelukkig hielden de rest van de bloemen langer stand. In totaal hebben we er toch een tweetal weken van kunnen genieten al werd het boeket steeds kleiner naar het einde toe. Hadden ze geen 48u in een doos doorgebracht dan zou het misschien nog beter zijn afgelopen. Maar al bij al heb ik geen klachten over de kwaliteit en de levensduur van de bloemen. Elke dag kwam er wel weer een nieuw bloemetje open, fijn om te zien en te ontdekken. Zelfs de kinderen vonden het interessant!

 

De bijhorende vaas is ook heel mooi (en groot!), de hangmat was een leuke extra en de Flow… tja dat had wel een iets recenter nummer mogen zijn 😉 Maar bon, een gegeven paard mag je niet in de bek kijken zeker 😉

Nog een laatste tip:
Als klant van Bloomon ontvang je een persoonlijke link: deze link is de mijne en als je via die link een bestelling plaatst dan krijg ook jij een gratis vaas cadeau!

Tot de volgende,
Sheena