Een paar weken geleden vertelde ik jullie over mijn eerste haakwerkje: het begin van dé Dolly Plaid. Benieuwd hoe het daar mee is? Tijd voor een update!

Ondanks mijn klungelige start ben ik toch dapper blijven verder haken. De’ Crochet Along‘ was al twaalf weken bezig toen ik van start ging maar intussen ben ik helemaal bijgebeend. Week 22 was de eerste week waarin ik meteen het laatste patroon kon meehaken 🙂 .

Het haken zelf lukt steeds beter en gaat ook al een pak vlotter dan in het begin. Ik durf wel nog steeds hier en daar wat steken te verliezen. Mijn randen zijn niet meteen loodrecht te noemen ;-). Geeft niet! Zolang ik op het einde van de rit nog onder het deken pas is de missie voor mij geslaagd.

Nog 8 weken te gaan en dan is de plaid af.
Wie van jullie haakt er nog mee?

 

Groetjes,

Sheena