Al VIER jaar ben ik hier aan het bloggen!
Ik had destijds na mijn eerste blogbericht nooit kunnen denken dat ik vier jaar later nog steeds bezig zou zijn met mijn eigen stukje internet vol te schrijven.

Op mijn blogverjaardag zet ik altijd graag jullie, mijn lezers, in de bloemen! Sommige van jullie zijn er al bij van in het begin, sommige onder jullie zijn nieuw (hallo!) en iedereen is welkom 🙂

Aangezien mijn blogposts rond naaiprojecten op zich laten wachten (mijn machines zijn niet meer aangeraakt sinds begin januari, ik steek het op de verbouwing) hoop ik dat ik jullie alsnog kan plezieren met een naaigerelateerde give-away. Want ik weet dat velen onder jullie naai-fans zijn!
Net als vorig jaar geef ik dan ook graag een waardebon weg uit mijn webshop Kiwi Fabrics ter waarde van 25 euro om mooie stoffen mee te kopen.

Het enige wat je hoeft te doen om hierop kans te maken is hieronder een reactie plaatsen (zo zie ik ook nog eens wie er hier allemaal meeleest :-p ). Weet je niet wat te schrijven in de reactie? Laat mij dan weten hoe je Sheena Blogt hebt leren kennen of welke stof jouw favoriete stof is uit de shop en wat je ermee zou maken. Daar ben ik steeds benieuwd naar 🙂

Ik sluit de give-away af op maandag 10 april (of wanneer ik er aan denk 😉 )!

Vier jaar seg, niet te geloven 🙂

Sheena

 

************ DEZE GIVE-AWAY IS AFGELOPEN EN GEWONNEN DOOR WENDY, PROFICIAT! *********************