Ik heb vanavond een uur doorgebracht in een zaak gespecialiseerd in loopschoenen.
Aangezien ik nogal moeilijke voeten heb die op verschillende plaatsen ondersteund moeten worden om blessurevrij te kunnen lopen ben ik genoodzaakt om een nieuw paar loopschoenen steeds in zo’n winkel te gaan halen, een winkel waar ze een voetanalyse kunnen doen. Wat op zich wel fijn is en ergens ook heel gemakkelijk want ik moet er zelf geen schoenen kiezen, neen, in zo’n winkel kiezen de schoenen mij.
Het enige wat ik moest doen was vier verschillende types passen, ermee lopen, de voetanalyse afwachten en dan te horen krijgen dat type A het beste was en dat ik dus die schoenen moest kiezen. Of dat nu een mooi of een lelijke paar was dat maakte niet uit. Die schoenen zouden het worden. En zo komt het dus dat je mij vanaf nu met dit paar aan mijn voeten al joggend kunt tegenkomen:

Niet echt een kleurtje dat ik uit mijzelf zou kiezen maar ik vind ze toch al mooier dan mijn vorig paar (zie hier) Mijn oude loopschoenen hebben wel super goed dienst gedaan en ik heb dankzij die schoenen voor het eerst maandenlang blessurevrij kunnen lopen. Ik hoop dus dat dit nieuwe paar even goed zal zijn … dat is nog af te wachten natuurlijk.
Momenteel heb ik trouwens last van een beginnende heupblessure, ik vrees omdat mijn oude paar al wat te versleten was,  ik hoop dat zo’n paar verse schoenen mijn heup weer wat beter in balans gaat brengen en dat ik het lopen snel weer ten volle kan hernemen.

40 dagen bloggen: 34/40
Skipdagen : 4/6