Ik kijk elk jaar naar ‘Wie is de mol’, de Nederlandse versie van onze ‘De Mol’.
In Wie is de Mol zijn de deelnemers steeds Bekende Nederlanders waarvan ik meestal niemand ken dus op dat vlak is er niet zo veel verschil met onze Belgische Mol met onbekende deelnemers 😉

Ik vind de Nederlandse versie eigenlijk wel leuker dan onze Mol. De kandidaten zijn wat spontaner, misschien omdat ze op TV komen al gewoon zijn.
Al is het natuurlijk nog af te wachten wat het nieuwe De Mol seizoen zal brengen, misschien is het wel het beste ooit, ik ga het natuurlijk ook zéker volgen. Ik heb destijds zelfs getwijfeld om mij in te schrijven als deelnemer maar kwam al snel tot het besef dat op TV komen niets voor mij is 😉 (en dat ik eigenlijk ook van nogal veel bang ben dus waarschijnlijk durf ik de helft van die proeven niet eens te doen)

Wat ik eigenlijk wou vertellen is dat het morgen de finale van Wie is De Mol is en ik kei benieuwd ben naar wie de mol nu eigenlijk is. Ik gok al sinds aflevering 2 op Olcay maar de meeste kandidaten verdenken Ruben (de meeste kandidaten liggen er ook wel uit dus ha alles kan nog denk ik!?). Jan is het volgens mij zeker niet. Ik blijf bij Olcay…. spannend, morgen weten we het!

Wie volgt er nog Wie is de Mol? Wie verdenken jullie?

40 dagen bloggen: 20/40
Skipdagen : 4/6