Ik heb mijn bureau/naaikamer opgeruimd en ben tijdens het opruimen nog een aantal mooie stoffen tegen gekomen die hier maar wat liggen te liggen en waar ik niet meteen plannen mee heb om er nog iets mee te doen. Het gaat dan vooral over mijn katoenen stofjes die ik gekocht heb in de tijd dat ik nog niet ontdekt had dat ik veel liever met tricot werk 🙂

Ik heb dus beslist om een aantal stoffen via deze weg te verkopen. Ik heb er kleine pakketjes van gemaakt. Als er iets bij zit dat je interesseert dan mag je mij mailen op sheenablogt@gmail.com of hieronder een reactie achterlaten.
De prijzen staan er steeds bij, hou er rekening mee dat je er nog 3,5 euro moet bijtellen voor verzendkosten (binnen België en naar Nederland).
Opgelet: Van een aantal stoffen heb ik zelf al stukken gebruikt dus soms heb je niet de hele breedte meer over of zal je zien dat hier en daar een stuk ontbreekt MAAR de afmetingen (lengte x breedte) die ik er overal heb bijgeschreven zijn wel altijd de afmetingen die ik in één stuk heb kunnen opmeten. Soms krijg je dus gewoon nog wat extra bij waar eventueel al iets uitgeknipt is. Het is maar dat je het weet … 🙂

 • Pakket 1: 12 Euro
  Katoen met lichte strepen, afkomstig van Ikea, afmeting 110 x 150 cm
  Katoen met felle strepen, stof van Michael Miller, afmeting 120 x 110 cm
 • Pakket 2: 7 euro
  3 X katoen van Petit Pan met een afmeting van 50 X 48 cm
 • Pakket 3: 9 euro
  Katoen van Art Gallery Fabrics met een afmeting van 75 X 100 cm

 • Pakket 4: 14 Euro
  Katoen met bloemen, stof van Michael Miller, afmeting 105x 110 cm
  Katoen Rood, afmeting 50 x 80 cm
 • Pakket 5: 10 euro
  Katoen rood met witte sterren: 100 X 120 cm
  Katoen kabouters: 90 X 140 cm
 • Pakket 6: 20 euro
  Katoen met dieren, stof van Michael Miller, afmeting 180 cm X 110 cm
  Katoen Geel: 100 X 100 cm
  Katoen Blauw: 120 X 130 cm
 • Pakket 7: 17 euro
  Katoen met olifanten van Michael Miller met een afmeting van 140 X 110 cm
  Lichte katoen met bloemen: 50 cm X 150 cm

Ik heb ook nog een aantal naaiboeken te koop gezet, ik verkoop mijn boeken steeds op bol.com. Een overzicht van mijn aanbod kan je hier terugvinden. Je moet soms even doorklikken naar tweedehands om de prijs te kunnen zien die ik vraag (zie verkoper Sheena M).

40 dagen bloggen: 19/40
Skipdagen : 3/6