op iets trekken?

Want ik heb nu dit op het oog:


AMMERÖ Ligfauteuil element met kussen IKEA

…maar dan zo’n twee naast elkaar. Zodat ik veel plaats heb om mij met al mijn boeken en tijdschriften, baby en speelgoed, buiten te installeren. Eventueel wil ik zelfs die tweede stoel eens afstaan aan mijn man. Als dat écht moet.
Maar nu vraag ik mij dus af of die dingen wel degelijk zijn. Want als die volgend jaar al stuk gaan zijn kan ik misschien beter investeren in het tuinmeubel dat ik écht wil (en waar ik dan eerst nog een paar jaar voor moeten sparen). Ik dacht aan zoiets:

 Of dit:

Maar dit zijn zo van die meubels waarvan je niet eens online een prijs kan terugvinden. Daarmee weet ik al genoeg …

Ik zie me er nochtans al in liggen in onze tuin *droomt weg*.
Glaasje wijn erbij, een beetje olijven, boekje lezen … zucht.

****
Terug naar de realiteit: bezoek aan de Ikea inplannen om die dingen eens in het echt aan mijn kritische oog te onderwerpen. En uitgebreid te testen!

Tot de volgende,

Sheena