en zet mij hier maar weer neer:

Port Douglas, Queensland, Australië.

Nergens ben ik al zo tot rust kunnen komen als in dit stadje.
Dat kan ook moeilijk anders want alles wat je nodig hebt om je goed te voelen is daar aanwezig: zon, vriendelijke mensen, toffe winkeltjes, water, sfeer, strand, lekker eten, avontuur, …(Ok er zijn daar ook levensgevaarlijke kwallen en krokodillen maar dat is gewoon een kwestie van even goed op te letten.. no worries!)

In deze lente, die de naam lente niet eens waardig is, denk ik hier heel vaak aan terug. Konden we hier maar élk jaar op vakantie gaan. Dan was ik nu mijn valiezen al aan het pakken.

Maar we kunnen niet veel anders dan hopen, duimen, dat we hier toch ook nog iets van lente/zomer krijgen. En dat we dan thuis op ons terras ons eigen PortDouglas gevoel kunnen beleven.
Ik heb het nodig!

Sheena