Vandaag was een topdag!
Eerst gingen we naar Planckendael (supertof, warm, zoontje die het heel plezant vond), 
daarna werkte ik verder aan de trap (drie uur lang alles weer opschuren en daarna alles weer stofvrij maken). Ok, dat van die trap was niet echt leuk, behalve dan dat ik nu heel blij ben dat ik weer een stapje dichter bij het eindresultaat ben gekomen!

En tot slot … , en dit was misschien nog het leukste van alles,…belde er iemand aan de deur die mijn stofjes uit Amerika bij zich had. Jippie!
Ik moest wel 50 euro invoerrechten betalen. Dat was wat minder, maar daar was ik al op voorzien. Uiteindelijk komt mijn bestelling nog altijd veel voordeliger uit (volgens mijn berekening), straks meer hierover. Eerst wil ik jullie laten zien wat er in mijn pakketje zat:

een cadeautje voor mijzelf
alles mooi ingepakt

Hier zijn ze dan:


Hieronder wat bestelcijfers voor de geïnteresseerden:

Ik bestelde 2 yard (1,8 meter) van elk stofje, bij de Fatquartershop. Alle stofjes zijn van Michael Miller en allen stonden in promotie aan 6,45 dollar per yard, oftewel 4,9 euro per 0,9 meter.
Ik plaatste de bestelling op zaterdag, en vandaag (donderdag) werd het al geleverd!
Ik betaalde veel vervoerskosten (84 dollar) en ook nog 50 euro invoerrechten.
Dus in totaal betaalde ik voor 20,1 meter stof 222 euro ofwel 11 euro per meter.

Die Michael Miller stofjes betaal je hier al snel 16 euro per meter dus je zou kunnen besluiten dat ik (16*20,1)-222 = 100 euro heb bespaard!
Ik ben dus zeer tevreden met hoe mijn bestelling is afgelopen en ga dit in de toekomst zeker nog eens herhalen.

Begrijp me niet verkeerd, ik zal zéker ook blijven shoppen op onze eigen fijne Belgische en Nederlandse online stoffenshops. Daar blijf ik het meeste vertrouwen in hebben en heb je vaak geen vervoerskosten. Ook geen slapeloze nachten over invoerrechten.
Maar de keuze is daar vaak beperkt en als je je eens helemaal wil laten gaan kan zo’n Amerikaanse site wel eens plezant zijn (enorm veel keuze daar)!
En als je veel stof nodig hebt is elke korting meegenomen.

Ik denk trouwens dat het nog een pak voordeliger zou kunnen als je die transportkosten nog zou kunnen elimineren (via andere shops), maar dat is dan voor een volgende keer om dit verder uit te zoeken.

Ik heb nu even meer dan genoeg stof om enkele weken, zeg maar maanden mee verder te kunnen. Ik zal wel moeten want het geld is op na deze bestelling!

Toch ongelooflijk hoe blij je kan worden van lapjes stof .. Geweldig!

Waar kopen jullie trouwens stofjes online?

Groetjes,
Sheena