… gingen we supporteren op den Dodentocht waar mijn vader voor de 19de keer de 100 km wandeltocht tot een goed einde bracht. Zoonlief, die reeds voor de tweede maal in zijn korte leventje mee ging supporteren, werd door zijn grootouders verwend met een knuffelbeer.

… vulde ik mijn juwelencollectie aan

… aten we onze enige, zelfgekweekte witte kool op (toch al een deeltje ervan). En ze was heel erg lekker.

… deed ik onze 15 maanden oude zoon mijn zelfgemaakte Charlie (maat 2 jaar) aan en deze bleek toch al perfect te passen!
… zagen we mooie zonsondergangen in de tuin

… lieten we (eindelijk) de ‘koterij’ in onze tuin afbreken en vervangen door (voorlopig nog niet zichtbaar) gras.

Voor & Na

kreeg ik er een nieuwe beste vriend bij


Over die vriend vertel ik later nog wel eens meer!

Fijn weekend,

 Sheena