Manlief had mij gevraagd om een iPadhoes voor hem te maken. Hij had zelfs al een stofje gekozen uit mijn stofjes uit Amerika.
Maar ik vond maar geen goede tutorial om zoiets te maken. Manlief begreep het probleem niet ‘want dat is toch een eenvoudig zakje om te maken?’. Eum ja, eenvoudig is het wel, zolang je weet hoe je het moet doen!

Gelukkig was er Lielebeesje. Zij had een mooie ipadhoes gemaakt aan de hand van een tutorial die ondertussen niet meer online te vinden was. Gelukkig had zij alles nog wel ergens opgeslagen en heeft ze het aan mij doorgestuurd. Inclusief enkele handige tips, aangezien de oorspronkelijke tutorial bedoeld was voor het maken van een laptophoes en er voor de ipadhoes hier en daar nog een kleine aanpassing moest gebeuren.

Ik kon dus aan de slag. Heel eenvoudig om te maken (ja manlief je had gelijk), maar je moet er toch maar op komen!
Het resultaat:Van mijn schoonmoeder kreeg ik vorige week deze handmade labels die ik hier voor het eerst gebruik:

Groetjes,

Sheena