Op de laatste dag in NY bezochten we de High Line: een park in de hoogte, aangelegd op een oud treinspoor.
We wandelden het helemaal af. Een aanrader!
Daarna wandelden we nog enkele uren door de stad, sprongen we hier en daar een winkel binnen en eindigden we tenslotte weer aan ons hotel waar we de taxi namen naar de luchthaven (gelukkig dit keer een vlotte rit gehad!).
De terugvlucht was kort (slechts 6 uur vliegen dankzij de wind die goed zat), maar lichtjes stresserend door een oververmoeide zoon die redelijk veel geweend heeft.
Maar al bij al is het allemaal nog wel goed verlopen!

Nu zijn we weer thuis. Spijtig.
Ik vond het een superleuke reis. New York is een indrukwekkende stad, ze overtrof al mijn verwachtingen. Een veel leefbaardere stad dan dat ik mij had voorgesteld. Al zou ik er zelf niet willen wonen. Maar nog eens bezoeken… graag!

Tot zover mijn reisverslagjes, vanaf volgende week is het weer mijn ‘gewone’ blog!

Vele groetjes,

Sheena