De komende dagen staan er twee babybezoeken op het programma. Voor mij de perfecte gelegenheid om het olifantenpatroon nog eens boven te halen.

De olifantenogen blijf ik heel moeilijk vinden om te maken, maar ik ben toch tevreden met het resultaat. En Twan en Ward zullen vermoedelijk toch niet op zo’n details letten!
Zie ook de labeltjes (die ik van de schoonmoeder kreeg). Hopelijk kan ik binnen enkele weken mijn eigen labels aan mijn creaties hangen. Het maakt het toch wat échter met zo’n label eraan.

Vrijdag kreeg ik een leuke verrassing in de bus. Mijn leeuwenstofje was al toegekomen! Op maandag besteld bij Hawthorne Threads en op vrijdag zat het al in mijn bus. Omdat ik ‘maar’ 2 yard besteld had lagen de verzendkosten bovendien niet gigantisch hoog en moest ik mij omwille van het lage aankoopbedrag ook geen zorgen maken om invoerrechten (ik geloof dat je onder 22 euro niets moet bijbetalen). Een aanrader die winkel!


Vandaag is manlief jarig dus vanavond geven wij een feestje. Ik ga zo meteen het dessert al eens maken.
Ik kocht manlief een kookboek als verjaardagscadeau. Eentje die al een hele tijd op zijn verlanglijst stond:


De gerechten hierin zien er alvast overheerlijk uit. Ik hoop dus dat manlief snel eens het één en ander zal uitproberen en dan zal ik mij opofferen om alles te proeven! 

Groetjes,

Sheena