In tegenstelling tot vorige week:
Een betere pan + het recept van op het pak Imperial zelfrijzende bloem +  volle melk ipv magere = gelukte superlekkere pannenkoeken!

Unaniem lekker bevonden!

Gisteren tijdens zoonlief zijn 1 uur durend middagdutje greep ik mijn kans om nog eens achter mijn naaimachine te kruipen. Ik had zin om eens zelf kerstversiering te maken. Ik was te laat om mij in te schrijven voor de Christmas DIY ornaments Swap van Elke dag zaterdag, maar het gaf mij wel de inspiratie om zelf ook aan de slag te gaan.

Ik wou iets eenvoudigs en dacht ‘platte’ figuurtjes te maken met een lusje aan om in onze boom te hangen. Terwijl ik daaraan bezig was dacht ik: misschien kan ik het toch opvullen ipv het zo plat te laten. Dus dat probeerde ik dan, maar het resultaat was nog niet wat het moest zijn. De eerste poging is daarom ook van kerst’bal’ gedegradeerd naar ‘speldenkussen’.
Mijn volgende poging zal toch eerder weer een ‘plat’ figuurtje zijn. Ik heb al heel veel ideeën, nu nog de tijd vinden om ze uit te voeren. Misschien straks tijdens het volgende middagdutje. 




Groetjes,

Sheena