Gisteren waren we bij mijn ouders en mijn zus had een spelletje bij: ‘Kikker speelt verstoppertje’. Ze had dat gekocht om te spelen met de kindjes in haar kleuterklas maar aangezien er leeftijd 1-5 jaar op de doos stond konden we het ook al eens uittesten op zoonlief.

Het was een groot succes! Héél grappig om te zien. Het werkt zo: je verstopt kikker en kikker begint dan te roepen ‘ik ben verstopt’, ‘joehoe’, enzovoort.
Je moest zoonlief zijn geconcentreerde gezicht eens zien. Hij boog door zijn beentjes om onder de tafel te kijken, keek achter de zetel, onder de kussens en vond de kikker keer op keer.
Hij durfde hem dan wel niet aanraken, hij had er een beetje schrik van. Maar blijven zoeken deed hij wel!

Ben je nog op zoek naar iets voor op de Sinterklaaslijst van je peuter dan kan ik je dit alvast heel erg aanraden. Laatst zag ik op de blog van Fantastic Moms dat het ook in een Nijntje versie bestaat (grappig trouwens toen ik het daar las dacht ik ‘o interessant’ en een week later had mijn zus dat dus toevallig al gekocht).


Zelf hebben we ondertussen ook onze Sintlijst gemaakt, we vragen een Duplo trein om bij ons te brengen én het Toet Toet vliegveld + kledij voor bij de grootouders. Ik ben al heel benieuwd wat hij ervan zal vinden. Nog een weekje geduld….! Ondertussen kunnen we ons alvast nog wat amuseren met verstoppertje spelen.

Groetjes,

Sheena