Mijn blog is hier de laatste tijd weer wat stilgevallen (vooral wat betreft de updates over naaiwerkjes). De ‘winterziektes’ hebben ons dan ook al goed te pakken gekregen waardoor er nog weinig tijd overbleef om leuke dingen te doen waarover ik daarna zou kunnen bloggen.


Vorig weekend was het mijn beurt. Een heel weekend heb ik in mijn bed gelegen na een zware buikgriepaanval op vrijdag. Vreselijk!
Ik hoop dat de rest van ons gezin dit keer gespaard zal blijven. 

Aangezien ik dit weekend niet veel meer kon doen dan in de zetel liggen heb ik wel voor een keer eens veel kunnen breien, waarvan ik later deze week het resultaat zal tonen. Het is BIJNA klaar. Ook het pyjamaatje voor zoonlief ligt klaar om ik elkaar te steken dus ik hoop deze week ein-de-lijk nog eens tijd en energie te vinden om verder te doen. We vliegen er weer in!

Geniet van jullie maandag! 


Sheena