Toevallig kwam ik vandaag op de website terecht van ‘Maurice handmade knitwear’. Je weet wel, van Véronique Leysen, die actrice.
Leuke site, toffe webshop, mooie handgemaakte producten maar … heb je die prijzen al gezien?

Kijk, voor deze sjaal vragen ze 119 euro. Honderdnegentien euro. En dat is dan het goedkoopste exemplaar uit de (mooie, maar dure) collectie.

Nu ik dit gezien heb ga ik het breien zéker niet opgeven. Neen in tegendeel. Ik ga leren breien tot ik er megagoed ik ben. En dan beste mensen, dan begin ik een webshop. Sjaals aan slechts (!!) 100 euro. En zo ga ik rijk worden.
Tot zover het plan van de dag 😉

De Sint is trouwens bij ons op bezoek geweest vandaag. Gisteren had zoonlief flink zijn schoentje klaargezet, al wou hij liever met de wortel spelen dan hem in zijn schoen te steken.
Vandaag stond er een Duplo trein in onze living voor hem klaar. Maar … zoonlief is er nog een beetje bang van. Want die trein kan vanzelf rijden met soms toch wat lichte paniek bij zoonlief tot gevolg. Dus het is nog even wennen, maar dat komt wel in orde (hoop ik).

Fijne Sinterklaas!
En je weet, binnen een jaar of twee, hier te koop: prachtige met liefde gemaakte sjaals en mutsen aan democratische prijzen 😉

Groetjes,

Sheena