Kerstavond en mijn verjaardag vallen samen. Dus één keer per jaar mag ik mij eens helemaal uitleven en een lange verlanglijst opstellen. Dit jaar heb ik, dankzij de ontdekking van de naaimachine, het inrichten van onze gang en het hebben van één kind, méér dan genoeg inspiratie. Kijk maar eens mee naar wat er al op onze lijstjes staat:


En dan heb ik het nog niet eens gehad over cadeaubonnen van stoffenwinkels, fournituren, kledij, nieuwe schoenen,…. En manlief heeft vast ook nog een lijst met spullen die hij graag zou hebben.

Ok, zo’n lijstjes zien er altijd wat hebberig, materialistisch uit. Maar ik vind dat zo één keer per jaar wel OK. We mogen onszelf wel eens laten verwennen! En tegelijkertijd doen we datzelfde voor de mensen die we graag zien. De komende weken ga ik dus op cadeautjesjacht!

Vele groetjes,

Sheena