Mijn vader gaf zichzelf met kerst een basgitaar + versterker cadeau. Hij had alleen nog een hoes nodig om zijn versterker mee te beschermen en vroeg mij of ik er eentje kon maken. Met de tutorials voor naaimachinehoezen in mijn achterhoofd zei ik: ‘geen probleem!’.
Toen we laatst samen in Luik waren kwamen we toevallig een stoffenwinkeltje tegen, dus de juiste stof voor de hoes kon meteen gekozen worden. Hij koos een stevige jeansstof. Thuis had ik zelf nog grijze gabardine liggen om als voering te gebruiken en ik zou alles ook nog eens extra verstevigen met Vlieseline.

Gisteren startte ik met het project: ik zocht en vond een tutorial voor een naaimachinehoes die ik kon gebruiken. De juiste afmetingen werden opgenomen en ik ging aan de slag. Een halve dag later was de hoes klaar en kon ze gepast worden. Ze bleek perfect te passen: oef!

Het was een leuk projectje om te maken, misschien maak ik binnenkort ook wel eens een hoes voor mijn overlockmachine, want die heb ik nog niet.
Groetjes,

Sheena