Vandaag maakte ik de zwangerschaps-klokrok van Madame Zsazsa … en dit is het resultaat:

Ik ben eigenlijk niet zo’n rokjes persoon (en zeker niet in het roze… ik weet ook niet wat mij ineens bezielde ;-)), maar met een zwangere zomer in het verschiet leek het mij geen slecht idee om mijzelf een zomers rokje te maken en het valt mij beter mee dan verwacht.
Wat een prachtig weer was het trouwens vandaag om deze foto’s te nemen. Zalig! Ik heb er enorm van genoten en voel mij weer stukken beter. Ik ben ook zo blij dat ik nog eens tijd achter de naaimachine heb kunnen doorbrengen, het deed deugd.
Het rokje was makkelijk en leuk om te maken. Het stofje komt van op het stoffenspektakel van vorig jaar. De voering en de stof voor de band rond mijn buik kocht ik bij Nekkertex.

Vele groetjes,

Sheena

PS: en zo ziet mijn buik er dus uit na 20 weken zwangerschap 😉