Veel!

Eerst werd er een Soft Cactus stofje geleverd:


Hiermee ga ik een hemdje maken voor zoonlief. Ik twijfelde tussen twee patronen (Gingerbread van Homemade mini couture en Theo van Zonen09), maar aangezien het Theo patroon al van heel kleine maten begint en zoonlief nog niet zo groot is, is de keuze op Theo gevallen. Ik ben benieuwd of het mij zal lukken, een eerste hemdje.

Een dag later bracht de postcode een nieuw speelgoed voor mijzelf (zomaar, omdat ik het waard ben …. ahum):
Deze kocht ik omdat ik een nieuw goed voornemen heb, namelijk: deftige foto’s nemen ipv alleen maar gsm foto’s. Zodat ik mooie foto-albums kan maken van zoonlief en ik ook mijn blog wat kan opwaarderen met iets betere foto’s. 
Manlief had hier eigenlijk ook al wel een zeer degelijke spiegelreflexcamera in huis die mij waarschijnlijk nog véél mooiere foto’s zou kunnen opleveren maar ik heb er geen flauw idee van hoe dat ding werkt. Ik ben zo iemand die op ‘automatisch’ al deftige foto’s wil kunnen nemen. Ik ken niets van al die ISO waarden en sluitertijden enzovoort. Dé reden waarom ik dit toestel gekocht heb is trouwens het feit dat er WIFI op voorzien is. Zo hoef ik niet meer naar mijn USB kabeltje te zoeken om foto’s over te zetten maar gaat dit allemaal via draadloos netwerk. Superhandig!

En dan moest die arme postbode nog eens langskomen deze week, met dit prachtige exemplaar:

Mijn eerste indruk van dit boek: WAUW! Eentje waar ik véél in ga lezen. Ik heb het nu ook meegenomen op vakantie zodat ik er meteen ik kan beginnen.
We zitten hier trouwens goed, in ons vakantiehuisje:

Maar daarover later meer ….


Groetjes,

Sheena