Enkele weken geleden gaf ik mijzelf 101 doelen, hoog tijd om eens te tellen hoeveel doelen ik intussen al behaald heb:

Reeds Behaald:

Wat de naaiprojecten betreft: Ik maakte een Theo hemdje voor grote broer en de Sunny Pants en Harlequin jurk voor mijzelf. Dat zijn al drie doelen bereikt!

Wat de gezinsdoelstellingen betreft zijn we naar de panda’s gaan kijken in Pairi Daiza, zijn we naar de markt geweest (in de regen, maar het was toch plezant), gingen we naar meerdere speeltuinen (maar dat is echt mijn ding niet.. ik ben die mama die heel de tijd langs de kant zit te roepen ‘pas op!’, ‘voorzichtig!’, ‘kom daar af!’),vierden we onze vijfde huwelijksverjaardag ‘in stijl’ (uitgebreid dineren in mijn Harlequin jurk!) en bezochten we de Zoo van Antwerpen. Dat zijn alweer vijf doelen bereikt!

Ik las een boek in het Engels, maakte een Goodreads account aan en ga weer wekelijks naar de Zumba. Weer drie doelen bereikt!

Het hele keizersnede hoofdstuk werd afgesloten: ik droeg flink zes weken lang steunkousen uit angst voor bloedklonters, ik ging 9 keer naar de kinesist om bekkenbodem- en buikspieren te trainen en ik geef ondertussen al drie maanden en 5 dagen borstvoeding. Weer drie doelen bereikt!

Ik stak fotoalbums in elkaar: eentje van grote broer (1 tot 2 jaar) en eentje over onze New York reis van vorig jaar. Weer twee doelen bereikt!

Ik reorganiseerde mijn naaikamer/bureau, schilderde samen met manlief de living, kocht een lamp voor boven onze eettafel (Sphere7 van Toss B) en enkele andere lampen voor in de gang (waaronder een leuke ruimteman lamp voor in de hal aan de kinderkamers). Weer vier doelen bereikt!

Verder ook nog behaald: bij de bank eens polsen wat er financieel mogelijk is voor onze geplande verbouwing van de keuken, een give-away organiseren bij 100 Bloglovin volgers (bij 200 doe ik er nog één!), een nieuwe blog lay-out maken en een kaas&wijn avond organiseren. Weer vier doelen bereikt!

Totaal aantal bereikte doelen: 24/101

Goed bezig om te behalen:

Van de 20 naaiprojecten die ik tot een goed einde moet brengen heb ik er al zes gemaakt. Nog 14 te gaan! Al zit ik nu even ‘vast’, ik weet nog niet goed wat mijn volgende project zal worden. Ik heb hier het patroon ‘Lars’ van Zonen09 klaar liggen maar ik vind geen geschikte stof.  Ik heb hier ook nog het patroon van de ‘Coraline Clutch’ liggen van Swoon Sewing Patterns, maar ik vind de moed niet om er aan te beginnen omdat de uitleg in het Engels is en dat schrikt wat af …. Af en toe zie ik workshops op internet voorbij komen van zowel Lars als de Coraline Clutch en ik denk dat ik mij misschien maar gewoon eens ga inschrijven wanneer er nog eens ergens eentje georganiseerd wordt (stuur ze mij gerust door als je weet hebt van dergelijke workshops!).

We gingen al twee van de 10 keer zwemmen met grote broer.

Ik las al 5 boeken van de 30 te lezen boeken. Ik las The Baker’s Daughter (Sarah McCoy), Mooie Leugens (Lisa Unger), Fangirl (Rainbow Rowell), De Chinees (Henning Mankell) en The Fault in Our Stars (John Green) die ik allemaal goed vond en in deze volgorde 3 – 4 – 4 – 3 – 3 sterren gaf op Goodreads. Ondertussen ben ik The Rosie Project (Graeme Simsion) aan het lezen wat ik een fantastisch boek vind en ook in Miss Peregrines’ Home For Peculiar Children (Ransom Riggs) ben ik bezig. Ik lees boeken altijd per twee: één voor overdag beneden en één voor boven in bed. Ik heb het lezen echt terug herontdekt en geniet er met volle teugen van!

Ik ontmoette reeds twee nieuwe mensen (van de 10): mijn boekhoudster die mij zal begeleiden in mijn nieuwe bijberoep én een nieuwe collega uit mijn hoofdberoep die hier samen met enkele andere collega’s op babybezoek is geweest.

Ik vroeg en kreeg het akkoord van mijn bazin om vanaf januari, wanneer grote broer naar school mag, 4/5de te gaan werken.

We organiseerden reeds 1 van de 3 te organiseren BBQ’s.

Niet slecht hé!

Wie mij op Instagram volgt kon al enkele bereikte doelen in foto’s voorbij zien komen:

instadoelen

Vele groetjes en prettig weekend!

Sheena