Na het maken van dit broekje voor kleine broer had ik nog meer dan genoeg stof over voor nog een ander naaiproject. Dat andere naaiproject werd een ‘Charlie’ van Zonen09 voor grote broer:

charlieracoon

Ik maakte de versie met lange mouwen in maat 104. Ik vind de maten van Zonen09 nogal klein uitvallen en aangezien grote broer nu maat 98 draagt heb ik toch voor alle zekerheid maar een grotere maat gemaakt. Nog iets té groot blijkt achteraf maar toch best al draagbaar.

Iets meer dan een jaar geleden maakte ik mijn eerste Charlie. Ik had toen nog nooit met mouwen, een kraag, boordstof etc. gewerkt en heb er toen drie avonden over gedaan om alles in elkaar te steken. Wat een verschil met nu: op één avond stak de Charlie in elkaar. Dat komt natuurlijk omdat ik nu een overlockmachine heb en vorig jaar nog niet maar toch ook voor een groot deel door dat extra jaar naaiervaring. Toch leuk om zo de vooruitgang te voelen 🙂

Groetjes,

Sheena