Naar aanleiding van de opening mijn mijn eigen webshop Kiwi Fabrics geef ik iets weg! Om jullie te bedanken dat jullie mijn blog lezen, om jullie te bedanken dat jullie mijn enquête hebben ingevuld en gewoon zomaar omdat ik blij ben dat ik een droom heb waargemaakt 🙂

Wat kan je winnen? 1 meter stof naar keuze (of twee keer 50 cm mag ook) uit mijn gloednieuwe webshop.

Wat moet je doen om deel te nemen? Hieronder in een reactie laten weten welke stof je graag zou winnen.

Voor diegene die interesse hebben om iets te kopen: dit weekend kan je genieten van 10% korting met de kortingscode ‘FEEST’. Wil je verder op de hoogte blijven van andere kortingsacties dan verwijs ik je graag door naar onze Facebookpagina.

Ik vind het allemaal heel erg spannend nu de site online staat. Ik hoop maar dat ik geen al te grote flaters begaan heb en dat alles werkt. Als je fouten op de website tegenkomt of onduidelijkheden laat het mij alstublieft weten, dan kan ik het meteen aanpassen.

Je kan deelnemen aan de Give-away tot zondagavond 30 november middernacht. Op 1 december maak ik dan de winnaar bekend.

giveaway

Veel succes!

Sheena