De laatste avond van mijn zwangerschapsverlof nam ik met tranen in mijn ogen deze foto van mijn kleinste schat, beseffende dat een prachtige periode voorbij was:

insta1

Gelukkig viel mijn eerste werkdag goed mee, ik kreeg een mooie bos bloemen en werd heel goed opgevangen door mijn fantastische collega’s.

insta2

Na mijn derde werkdag in mijn hoofdberoep ging ik eindelijk van start met mijn nieuwe bijberoep. Mijn eigen webshop ging open … spannend!

insta3

En toen kwamen de eerste bestellingen binnen en ik geniet, o man wat geniet ik!! Bij elke e-mail met ‘nieuwe bestelling’ maakt mijn hart een sprongetje en kan ik niet wachten om de stof te knippen, het pakketje te maken en iemand hopelijk veel plezier te doen met één van onze mooie stofjes 🙂

insta4 insta5

Het was een week die ik niet snel zal vergeten, op een goede manier! Ik mis mijn twee jongens natuurlijk wel nu ik weer full time aan de slag ben, maar ik heb het vooruitzicht om binnen vier weken alweer vakantie te hebben en daarna 4/5de te gaan werken en dat verzacht de pijn. Het is wat zoeken naar een nieuw evenwicht maar het komt wel in orde. Dat hoop ik toch 🙂

Groetjes,

Sheena