Pfieeuw de laatste dagen vliegen mijn emoties alle kanten op. Er is dan ook heel wat tegelijkertijd gaande. Er is de opstart van de webshop in bijberoep (waarvoor trouwens nog eens dankjewel aan iedereen die de enquête heeft ingevuld! supertof!) maar tegelijkertijd is er ook het bijna terug gaan werken in hoofdberoep. Woensdag is het zo ver. Bijna terug gaan werken betekent ook afscheid nemen van mijn klein boeleke. Alsook afbouwen van de borstvoeding (vind ik véél te vroeg). En ook, wat er op dit moment aan het gebeuren is: een testdag bij de onthaalmoeder. Heel raar is dat. Ik ben in die vier maanden zo vergroeid met kleine broer dat ik nu soms denk ‘even kijken hoe het met hem gaat’ en tegelijkertijd denk ‘ah nee, hij is hier niet, hij is bij de onthaalmoeder’. Vreemd gevoel, er klopt gewoon iets niet. Gelukkig mag ik hem en grote broer binnen een uurtje gaan halen. Ik kijk er naar uit! Die testdagen bij de onthaalmoeder zijn er heus niet voor de kindjes, het zijn volgens mij de mama’s die er het meeste nood aan hebben om het loslaten al een beetje te oefenen ….

 

park

Een leeg park vandaag 🙁

Sheena