Zoals jullie wellicht al wel weten ben ik op dit moment volop bezig met het bouwen van mijn eigen webshop waarin ik stoffen wil gaan verkopen.

Ik heb een eigen visie voor deze shop, een eigen idee dat ik aan het uitwerken ben, maar toch zijn er zaken waar ik graag jullie mening eens over wil horen. Daarom heb ik een enquête gemaakt, een korte enquête die maar heel even duurt om in te vullen en waarvan ik hoop dat jullie hem even willen bekijken (de antwoorden zijn anoniem). Als beloning krijgen jullie op het einde al een tipje van de sluier van waar ik nu eigenlijk mee bezig ben ;-).

Klik hier onder op de link om deel te nemen aan de enquête:

http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=208222

Alvast enorm bedankt voor jullie hulp!!

Groetjes,

Sheena

PS: hou deze blog goed in het oog want naar aanleiding van de opening van de webshop komt er nog een mooie give-away aan!

PSPS: ik heb blijkbaar in de enquête altijd vind u ipv vindT u geschreven . sorry!!! *bloos*