Toen ik twee jaar geleden gebeten werd door de naaimicrobe bleek dat ook de start te zijn van een nieuwe verslaving: stofjes kopen! Wat hou ik van mooie stoffen, ik kan er naar blijven kijken, ze maken mij gelukkig. Misschien vind je dat een beetje raar maar ik ben er zeker van dat mede-verslaafden weten waarover ik spreek 😉 .

Zoals jullie ondertussen allicht wel weten zette ik mijn verslaving om in een eigen webshop(je) en verkoop ik intussen stoffen. Stoffen verkopen wil zeggen: veel stoffen aankopen en dus altijd veel stoffen in huis om gelukkig van te worden.

De webshop ging vrij snel van start maar wat de voorraad opslag betrof was ik tot vorig weekend nog niet helemaal goed georganiseerd (lees: de tafel waarop mijn naaimachine stond werd bedolven onder meters stof). Op een dag kwam mijn handige vader langs en stelde voor om een kast te maken waar een groot deel van mijn voorraad in zou passen. Dat moest hij geen twee keer vragen! Een weekend later kwam hij alles al installeren. Zie hier mijn favoriete kast van het hele huis:

kast2

Wat eens onze bureau was is nu bureau-naaikamer-opslagplaats en voor mij dĂ© favoriete kamer uit ons huis. Telkens wanneer ik een kleine portie geluk nodig heb steek ik mijn hoofd eens door de deur en komt er vanzelf een glimlach op mijn gezicht 🙂

Vele groetjes,

Sheena