Normaal gezien zou er hier vandaag een blogbericht verschijnen over een naaiproject dat ik vandaag zou maken. Maar dat plan is niet gelukt. Het naaiproject ligt in de vuilbak. Niet meer te recupereren nadat ik eerst de halsboord helemaal verbrod had en daarna al mijn woede en frustraties op de lap stof heb uitgewerkt. Het verbrodden van dat naaiwerkje was dé druppel die mijn emmer deed overlopen. Een emmer die de laatste weken zo overvol zat dat het een kwestie van tijd was voordat die druppel teveel er in zou vallen.

Ik heb er zelf om gevraagd hoor, om die overvolle emmer. Ik wil ook helemaal niet klagen want ik ben blij dat mijn leven gevuld mag zijn met héél veel leuke dingen. Maar de feiten zijn nu eenmaal wat ze zijn. Mama zijn van twee jonge kinderen (die de ene moeilijke periode na de andere lijken mee te maken), een hoofdberoep, een bijberoep, een huishouden, een blog, sporten, sociale verplichtingen, afspreken met vrienden, …. Het is toch allemaal niet gemakkelijk om al die zaken in een veel te korte week gepropt te krijgen.

Misschien is het zelfs onmogelijk. Maar ik wil niets laten vallen, want elk afzonderlijk zijn het allemaal veel te leuke dingen. Behalve het huishouden dan.

Misschien wordt het allemaal vanzelf wel beter wanneer die jongste zoon van ons eindelijk eens besluit een nacht door te slapen en ik voor het eerst in maanden nog eens iets als nachtrust kan meemaken. Ik weet dat weer genoeg slapen al een wereld van verschil kan maken.

Misschien wordt het allemaal vanzelf wel beter wanneer die vervelende winter weer voorbij is, de dagen langer worden en de zon mij weer de energie kan geven die ik zo mis in deze donkere maanden.

Misschien, of misschien ook niet. Maar wat is het alternatief? Dat ik het zelf niet weet. Maar volledig crashen is alleszins geen optie. Dus we doen maar zo goed mogelijk verder.

Morgen start er weer een nieuwe week waarin ik mijn jongleer ballen in de lucht zal proberen te houden , elke dag weer opnieuw. Het blogbericht over dat nieuwe naaiprojectje komt er nog aan. De nieuwe stof ligt al klaar. Geen gezeur meer.

Groetjes,

Sheena