Gaan of niet gaan? Dat is de vraag (en ook is er nog wel plaats?) Twijfel twijfel … Het is morgen al!

Langs de ene kant heb ik héél veel zin om een aantal blogsters eens in het echt te ontmoeten, langs de andere kant veel te veel schrik …. Op zo’n momenten heb ik een hekel aan mijn introverte persoonlijkheid: ik ga niemand durven aanspreken, ze gaan mij stom vinden, niemand gaat mij kennen, gesprekken gaan stil vallen, ik ga daar wat ongemakkelijk staan te staan niet wetende wat te doen met mijn handen en armen die plotseling zo opvallend aanwezig aan mijn lichaam zullen hangen, …. je wilt niet weten wat voor scenario’s er hier allemaal al door mijn hoofd zijn gepasseerd.

En ik weet hoe het gaat zijn achteraf: allemaal leuke verslagjes op de blogs en hier heel veel spijt. Dus ik denk dat ik misschien maar gewoon een week de andere blogs ga negeren 😉

Argh, was ik maar wat extraverter 🙁 Het leven lijkt mij dan zoveel gemakkelijker!

Groetjes,

Sheena

UPDATE: IK HEB MIJ INGESCHREVEN (maar twijfel nog steeds 😉 Mensen die met mij willen afspreken aan de ingang … Graag!!! Mail even op sheenablogt@gmail.com)