Een nieuw naaiproject rolde vandaag vanonder mijn naaimachine en het was alweer iets voor mijzelf: een nieuwe tas, namelijk de ‘Alice’ uit het boek ‘Mijn Tas’.

Het in elkaar zetten ging vlot, ik heb alleen nog niet helemaal door hoe ik te werk moet gaan met de ‘passant’ en de ‘schuifgesp’ want mijn tassenband vliegt nog alle kanten op van zodra ik de tas rond mijn schouder werp. Misschien dat ik deze nu maar om het makkelijk op te lossen gewoon op maat ga knippen en vastzetten want ik denk dat ik anders alles weer ga moeten losmaken.

whothefckisalice

Het is een ruime tas, ik krijg er héél veel spullen in. Binnenin werkte ik met een olifantenstofje … het moet niet altijd zo serieus zijn hé.

Heel tof projectje om te maken en wat mij betreft kan je nooit genoeg tassen hebben!

Groetjes,

Sheena

PS: ik zat heel de tijd met ‘who the fuck is Alice?’ in mijn hoofd terwijl ik deze tas maakte (gelijkaardig probleem had ik trouwens toen ik ‘Jolene‘ maakte 😉 )