Enkele weken geleden zag ik op de blog van ‘Sew Natural’ dat er een Sew Along werd georganiseerd: samen de Sorbetto Top naaien, volgens een gratis patroon van Colette Patterns.

Tijdens de Sew Along zelf geraakte ik niet verder dan het knippen van de stof maar vandaag maakte ik een inhaalbeweging en naaide ik de top in elkaar. Dat ging heel vlotjes met de uitleg van de Sew Along. Ik heb echt veel plezier gehad aan het maken van deze top, misschien omdat alles gewoon eens van de eerste keer lukte? 🙂

De top bleek na afloop ook nog eens te passen. Dat viel goed mee! Tip: verleng zeker het patroon zoals wordt aangeraden in de Sew Along, ik maakte (gelukkig maar) de verlengde versie en vind het nog steeds vrij kort uitvallen.

sorbetto2

Ik denk dat ik voor het eerst misschien wel eens iets gemaakt heb dat ik eventueel zou durven dragen op het werk (of gewoon al in het openbaar). Misschien hé, ik twijfel nog een beetje 🙂

Groetjes,

Sheena