• … ik intussen iets meer dan een week allerlei spullen aan het verkopen ben na de grote opruimactie en dat deze al zo’n 80 euro hebben opgebracht? Hoera! Er zijn nog steeds heel wat boeken en stofjes te koop. Wanneer je ergens interesse in hebt, geef zeker een seintje! Er zullen op Bol ook nog enkele games van manlief toegevoegd worden in de komende weken.
  • … we de centjes goed kunnen gebruiken aangezien we net geïnvesteerd hebben in een in mijn ogen professioneel uitziend backup ding voor al onze computers, foto’s, filmpjes en muziek? Ik ga er later nog een blogpost aan wijden van zodra ik zelf een beetje beter snap hoe het allemaal werkt.
  • … ik last heb van de ’terug aan het werk’-ziekte? Mijn lichaam blijkt het bijzonder moeilijk te hebben met de brute omschakeling van vakantie naar werken. Maandag ging ik voor het eerst weer werken en die dag stond ik op met een borstontsteking (ik ging eens de borstvoeding gaan afbouwen … poging mislukt!), op dinsdag was ik snipverkouden (net als de rest van de week) en mocht ik met een hoofd vol snot gaan werken (bovenop de pijnlijke borst), op woensdag kreeg ik plots last van mijn heup. Alweer een ontsteking waar ik nog steeds mee zit en die elke dag erger lijkt te worden (nu kan ik niet meer gaan lopen en ik word er gek van!). Echt een sukkelweekje, niet normaal. Ik hoop dat het vanaf volgende week weer allemaal wat beter gaat.
  • … Kathleen haar cursus ‘Meststoffen voor jouw blog’ bijna van start gaat en het de allerlaatste dagen zijn om nog te genieten van de vroegboekkorting? Teken dus nog snel in! Dan kan ik je verzekeren dat augustus een hele toffe blogmaand zal worden 🙂
  • … ik eigenlijk een blogbericht wou schrijven over een naaiproject maar ik er niet in geslaagd ben om iets te naaien waardoor ik plots een soort writer’s block had tot ik de ‘wist-je-datjes’ begon te schrijven?
  • … ik op vraag van mijn zus voor haar een ‘June Dress’ ga naaien en ik zelf al heel benieuwd ben of het mij zal lukken? Ze heeft het nodig voor een zangoptreden (kwestie van de lat meteen hoog te leggen), maar gelukkig heeft ze nog een back-up outfit voor als de mijne mislukt (oef!).
  • … onze moestuin ons al heel wat lekkers heeft opgeleverd? De successen van dit jaar zijn komkommers, courgettes, kersttomaatjes, boontjes, paprika, broccoli, aubergine, wortels en ook nog rode besjes (ik weet de naam niet) en frambozen. Ook goed bezig: de maïs, de ajuinen en de appels (behalve die vier kleintjes die er dit weekend spontaan zijn afgevallen).  Totaal uit het oog verloren en intussen niet meer eetbaar: de Chinese kool (ze zag er nochtans echt heel goed uit op een bepaald moment maar ik had toen geen flauw idee waarvoor je dat eigenlijk gebruikt zo’n kool!?), de spinazie (was meteen uitgeschoten), de bloemkool (helemaal opgevreten door beestjes) en de aardbeien (niet veel aardbeien gezien of toch geen die groter waren dan 1cm). Check mijn instagram account voor de oogst van vandaag! (zie rechts in de zijbalk –>)
  • … ik nog steeds probeer op te letten om niet teveel suiker op een dag te eten en dat nog steeds goed lukt maar mijn zwakke punt (zeker in de zomer) voor altijd roomijs is en zal bijven? Hartje voor een hoorntje met vanille en stracciatella!
  • … ik nu ga stoppen met typen en achter de naaimachine ga kruipen?

Groetjes en tot morgen!

Sheena