Het was hier even stil, niet bewust maar ik lijk gewoon niet zo heel veel mee te maken de laatste dagen waarover ik zou kunnen bloggen. Nochtans zijn er wel een aantal kleine gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan en die ik toch graag wil delen. Wist je bijvoorbeeld al dat

  •  Ik al 20 dagen crunches aan het doen ben in de hoop dat mijn buik daar weer platter van zal worden? Gisteren deed ik 95 crunches, vandaag is het volgens mijn schema een rustdag. Hoera! (ter info:dit is het schema dat ik volg). Mijn buik ziet er wel nog altijd even bol uit.
  • De architecte die we hebben ingehuurd voor de verbouwing van onze keuken/garage/wasplaats/berging/wc deze week (eindelijk) van start is gegaan met het voorontwerp? Ik ben al een beetje zenuwachtig voor het resultaat, ik ben bang dat ik het niet goed zal vinden … Ik hou er niet zo van om de touwtjes uit handen te geven ;-).
    Het gaat allemaal wat trager dan verwacht aangezien er eerst een plan moest worden getekend van de bestaande situatie en wij een huis hebben waarin echt geen enkele hoek recht is. Niet evident om zoiets op plan te zetten. Om geld uit te sparen hebben we zelf (lees mijn vader) alles opgemeten maar het viel toch wat tegen hoe gigantisch veel maten er zo genomen moesten worden voordat het plan volledig correct getekend kon worden. Prijs je gelukkig als je al een bestaand plan van je huis hebt 🙂
  • november de maand is waarin onze jongste leerde stappen. Net als zijn broer was hij 15,5 maanden oud toen hij zijn eerste stapjes zette.
  • ik soms nachtmerries heb over mensen terroristen met kalasjnikovs en ik echt bang ben voor onze toekomst
  • het morgen exact 1 jaar geleden is dat mijn webshop openging? Het was een boeiend jaar, met ups en downs. Ik heb veel bijgeleerd. Ik heb genoten van alle leuke reacties en creaties die werden gedeeld. Ik geniet nog dagelijks van al die mooie stoffen die in ons huis liggen en de passie voor stof is nog steeds 100% aanwezig. Soms waren er ook mindere momenten, dan liep er al wel eens iets mis. Stoffen die onderweg van de leverancier naar ons verloren geraakten om nooit meer teruggevonden te worden, onverwacht hoge facturen door domme fouten van mijzelf , poststakingen, drukfouten in de stof, … Maar dat hoort er allemaal bij vrees ik ;-).Voor de geïnteresseerden: hou dit weekend de Facebookpagina in de gaten want wie jarig is die trakteert uiteraard….
  • ik mij heb ingeschreven voor de #boostyourpositivity blogbrunch? Benieuwd wie er nog allemaal komt!
  • ik een nieuwe loopblessure heb argh … Vorige vrijdag (vrijdag de 13de weeral typisch) kon ik plotseling niet meer op de hiel van mijn voet staan. Het kwam uit het niets, helaas ging het niet even gemakkelijk weg. Zo jammer want op 5 december zou ik 10 km gaan lopen in Mechelen (Urban Trail) maar nu kan ik weer even niet trainen en ik kon nog maar 7 km lopen dus er is nog veel training nodig. Boehoe! Nu net nu ik het weer allemaal wat zag zitten na het herstel van mijn vorige blessure, dit is zo hard niet eerlijk!
  • ik een gat in de markt heb gevonden? Het gat in de pantoffelmarkt. Want vertel mij eens waar je een mooie pantoffel kan vinden? Eentje die je niet aan de voeten van je bomma ziet, eentje die er niet uitziet alsof je ermee in de sneeuw gaat wandelen of waarin je voet drie keer zo dik lijkt, eentje die er niet uitziet als één of ander animatiefilm figuurtje. Gewoon iets lekker warm, stevig (geen instekers maar volledig gesloten pantoffels, instekers zijn gewoon levensgevaarlijk om snel een trap mee op en af te rennen met een kind op je arm) maar toch modern en vooral mooi ogend én aan een normale prijs (100 euro vind ik veel te veel voor pantoffels). Bestaat zoiets? Ik denk van niet! Je moet echt eens naar de pantoffelrayon gaan in je plaatselijke schoenenwinkel, het is om te huilen. Dus tips zijn welkom!! Help mij, ik heb echt dringend sloefen nodig die ik niet snel nog moet uitschoppen wanneer er iemand aan de deur belt omdat ik er anders nog belachelijker uitzie dan normaal 😉

Prettig weekend allemaal!

Sheena