Sheena Blogt bestaat DRIE jaar! Ik scrolde zonet nog eens door mijn archieven en er is héél wat gebeurd in die drie jaar tijd: de vele naaiprojecten, een zwangerschap, de opstart van mijn stoffenwebshop Kiwi Fabrics, onze zomeruitstapjes, vakanties, verbouwplannen, de moestuin doorheen de jaren, een suikervrije maand, … Als ik dat allemaal zo teruglees ben ik echt héél blij dat ik dit archief heb, ik blijf dus zeker nog even voortdoen 😉

Maar het allerleukste aan bloggen zijn jullie! Jullie, de lezers die mijn berichten lezen, er op reageren en mij al héél vaak goede raad hebben gegeven of een schouderklopje wanneer ik het nodig had. Ik reageer zelf niet altijd op elk berichtje, maar ik lees ze wel allemaal en ze doen mij heel veel plezier 🙂

Bij verjaren hoort trakteren! Omdat ik weet dat veel van mijn lezers ook graag naaien schenk ik met plezier een Kiwi Fabrics waardebon ter waarde van 25 euro. Het enige wat je moet doen om kans te maken is mij even laten weten wat jouw favoriete stofje uit de shop is en uiteraard volger zijn/blijven van Sheena Blogt 😉 !

Ik maak op zondag 10 april de winnaar bekend (als ik het niet vergeet 😉 )!

Deze wedstrijd is intussen afgelopen, deelnemen kan niet meer. Miss Wobie kwam als winnares uit de bus!

 

Groetjes,

Sheena