Stof: Kiwi Fabrics Patroon: Roxie Legging, LMV

Sinds september volg ik terug yogalessen. Ik geniet daar enorm van. Er zijn intussen 10 lessen achter de rug en ik merk het verschil al. Ik ben leniger en sterker geworden en ik voel vooral meer zelfvertrouwen, rust en stabiliteit in mijn lichaam en mijn leven. Het is moeilijk in woorden uit te leggen maar ik heb er dus echt enorm veel deugd van. Het komt op het perfecte moment in mijn leven, net wanneer ik het nodig had.

Sinds ik die lessen volg ben ik een aantal Instagram accounts rond yoga beginnen volgen waar ik heel wat foto’s voorbij zag komen van vrouwen in één of andere yogapose met een keimooie legging aan met print.

Zo’n legging wou ik ook wel. Ik was eerst van plan om er eentje te kopen tot ik mij bedacht dat ik er misschien gewoon zelf één kon maken.

Ik bladerde door mijn voorraad naaitijdschriften ent botste op de Roxie Legging van La Maison Victor. Een patroon bestaande uit slechts één patroondeel (hoera!), dat kon dus al zeker niets ingewikkeld zijn.

Ik ben er ook van overtuigd dat naaisters met een goed werkende overlock die broek in minder dan een uur tijd in elkaar zetten.
Helaas zat ik met een slecht werkende overlock en kwam er heel wat gevloek en opnieuw beginnen aan te pas. Maar kijk, uiteindelijk creëerde ik dan toch ook een legging. Jeej!

De broek zit heel comfortabel, ik heb ze wel iets verbreed aan mijn kuiten want mijn testversie (jawel ik maakte eerst een testversie) spande daar wat teveel.
Het enige minpuntje dat ik kan opnoemen is dat mijn gekozen stof wat durft door te schijnen. Ik denk dat dit dus nog niet dé broek zal worden om mee naar de les te gaan maar ze is perfect voor mijn yoga oefeningen thuis en ik ben er héél blij mee.

Namasté!

Sheena

Stof: Kiwi Fabrics
Patroon: Roxie Legging, La Maison Victor