Toon me jouw kerstlijst en ik zeg je wie je bent!
Het zou best kunnen hé. Ik vind onze lijstjes een weerspiegeling van wie we zijn, waar we van houden en wat we in de nabije toekomst van plan zijn.

Zo bestaat een groot deel van onze verlanglijst voor kerst dit jaar, zowel voor mijn man als voor mijzelf, uit: warme kledij. Warme kledij om in februari mee naar het noorden van Noorwegen te trekken. Aangezien wij nog nooit in de winter op reis zijn geweest moeten wij dit allemaal nog aankopen. Of in dit geval: vragen voor kerst 🙂  .

 

We hebben onze keuze laten vallen op het assortiment van Decathlon aangezien het daar betaalbaar is én ze een webshop hebben. Dat vinden de mensen die voor ons moeten kopen altijd interessant 🙂

Voor alle duidelijkheid alvast even vermelden dat niets in dit blogbericht gesponsord is, uitgezonderd helemaal op het einde een link naar mijn eigen webshop. Dat telt niet hé ;-).
Ik vermeld gewoon alle winkels er bij zodat je weet waar je terecht kan voor deze cadeautjes indien je geïnspireerd zou geraken door deze blogpost.

Naast de warme kledij staat ook nog dit op mijn verlanglijst:

Namelijk:

– twee kookboeken (eentje ontbreekt op de foto): Julie natuurlijk & Puur Pascale
– Granola van Floom
– Cadeaubonnen: voor e-books, Spotify, CKS Fashion
wasbare wattenschijfjes  (bedankt voor de tip Kelly!)
– overlock garen
– Het boek Make it Yours, Pimp It – om meer uit mijn Cameo Silhouette te halen

Bij mijn man staan er verder nog een paar boeken én Magic kaarten op de lijst:

Ook de kinderen hebben verlanglijstjes, al zijn deze opgesteld door mijzelf 😉 . Ze zijn met Sinterklaas al genoeg verwend geweest met speelgoed dus voor kerst gaan we voor de meer praktische cadeautjes:

Nieuwe tandenborstels en bekers van het geweldige merk Jack n’ Jill.
een nieuw bedlampje
– een groeimeter in stickervorm
– een rugzak voor de eerste schooldag
– de liedjes van Kapitein Winokio

Nu is het spannend afwachten wat we gaan krijgen van op onze lijstjes 😀
Zelf heb ik de voorbije dagen ook al heel wat cadeautjes gekocht. De meeste online besteld trouwens. Dat neemt toch wel véééél stress weg in vergelijking met het tijdperk waarin webshops nog niet bestonden. Ik begin het zelfs leuk te vinden al dat shoppen!

O en bijna de beloofde reclame vergeten: ook bij Kiwi Fabrics kan je nog cadeautjes scoren voor je naaiverslaafde vrienden, vriendinnen, kennissen, collega’s of familieleden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cadeaubon? Of één van onze patronen? Of kies zelf een leuk stofje uit ons assortiment. Ze gaan er zéker blij mee zijn 😉

www.kiwifabrics.be

www.kiwifabrics.be

 

Wat staat er trouwens op jouw verlanglijstje?

Alvast een prettige kerst gewenst!

Groetjes,

Sheena