Op onze nationale feestdag had ik het geluk om overdag enkele uren voor mijzelf te hebben. Eindelijk kon ik mij nog eens rustig installeren met mijn naaimachine, overlock en strijkplank om verder te werken aan mijn reeds voorgeknipte naaiprojecten. Twee van de projecten die hier lagen te wachten waren nieuwe zomerpyjama’s voor de jongens. Ik gebruikte hiervoor alweer het patroon van Heidi & Finn, een echt succesnummer in ons huis. De stoffen komen uit de eigen webshop (waar er trouwens nog veel stoffen in solden staan deze maand!). De kwaliteit ervan is zalig, al zeg ik het zelf 🙂

De jongens hebben hun nieuwe pyjama’s meteen uitgebreid getest en goedgekeurd 🙂
Mijn andere ‘all you need jammies’ kan je trouwens hier, hier, hier, hier & hier bekijken!

Geniet nog van het weekend!

 

Stof: Kiwi Fabrics — Patroon: Heidi and Finn- All you need jammies