28 mailtjes in mijn mailbox vandaag, allemaal met dezelfde titel: Black Friday! Koop nu aan -40/50/60/70%, hier en daar zelfs iets gratis.
Ach, een leuke korting komt altijd wel eens van pas… de Sint die binnenkort bij ons langskomt kan dit zeker appreciëren maar net als vorig jaar voel ik toch wat ergernis rond dit hele Black Friday gedoe.

Want wat is dat eigenlijk? Plots is dit komen aanwaaien uit Amerika. Daar heeft deze dag blijkbaar een zekere betekenis. Hier niet.

Ik was blij toen ik vanochtend  dit las en zag dat ik niet de enige ben die zich hier wat druk in maakt. Het voelt allemaal een beetje verkeerd. Ik heb dan ook mijn 28 reclameboodschappen in de prullenbak gekieperd en voor mij is het nu weer een gewone vrijdag. Oef 🙂

PS: alle begrip als jij vandaag wél helemaal voluit gaat in de aankopen, ik hou je niet tegen 😉