Het is mij gelukt! Dit is mijn veertigste blogbericht in 44 dagen tijd. Dat wil dus zeggen dat ik de de 40 dagen bloggen uitdaging tot een goed einde heb gebracht. Met zelfs nog 2 reservedagen op overschot! Wie had dat gedacht!? … Ik al zeker niet.

Het was niet altijd even gemakkelijk en ik heb een paar keer gedacht dat ik het echt nooit zou halen maar op één of andere manier is het mij toch gelukt.  Ik heb het echt dag per dag bekeken en mijzelf verplicht om elke dag toch even tijd te maken om iets te schrijven. Het werd ook al snel een gewoonte om mij overdag open te stellen voor alle mogelijke inspiratie die ik zou kunnen opdoen voor een volgend blogbericht.
Zo lang bloggen werkt eigenlijk wel verslavend, straks moet ik nog afkicken!

Het was heel erg fijn om weer wat meer tijd te maken voor mijn blog maar …. nu heb ik toch even nood aan een pauze en ik denk jullie ook 😉 Chapeau als je dat hier allemaal gelezen hebt, dat vind ik heel fijn, dankjewel!

En …. tot de volgende!

40 dagen bloggen: 40/40  *feestje!* (ik vind dat ik mijzelf nu wel een cadeautje mag kopen 🙂  )
Skipdagen : 4/6