… en dan heb ik een hele maand lang vakantie! Zowel mijn man als ik nemen in april ouderschapsverlof. Wij krijgen regelmatig de opmerking: ‘nemen jullie allebei samen ouderschapsverlof !? ‘ Eum …. ja dus! Ik had niet beseft dat dit blijkbaar niet zo de gewoonte is maar wij willen echt eens 1 maand lang allemaal samen thuis zijn en niet in de klassieke zomervakantie. Wachten op de zomer duurde ons namelijk veel te lang na een jaar zonder echte vakantie (door de verbouwing), dus wij kozen voor de maand april.
Onze jongens hebben in april twee weken paasvakantie waarin we veel tijd samen kunnen doorbrengen en in de twee andere weken gaan we er kei hard van genieten om elke dag aan de schoolpoort te staan. Dat is ook eens luxe!
Op de schooldagen kunnen de man en ik dan wat klusjes in huis aanpakken die al lang op de to-do lijst staan en genieten van onze kinderloze uren. We gaan dan eens samen kunnen gaan lopen zonder eerst een babysit te moeten regelen. Of we kunnen eens gaan lunchen of gaan shoppen zonder loslopende kinderen …ideeën genoeg! De maand gaat veel te kort zijn, ik weet het nu al, we gaan keuzes moeten maken.
Hoe dichter het in de buurt komt, hoe meer ik er naar uit begin te kijken. Ik begin stilaan te beseffen dat we echt vakantie gaan hebben, grote vakantie, zomaar in april. Ik hoop dat het een leuke maand zal worden…. (en dat stomme dingen zoals de griep uit ons huis blijven die maand!)

40 dagen bloggen: 25/40
Skipdagen : 4/6