Ik mis de blogwereld. Na enkele jaren overgeschakeld te zijn op Instagram heb ik het daar intussen wel gezien. Niet dat ik er zelf actief veel zaken op post maar ik volg er wel een heel aantal inspirerende mensen. En hoewel ik er echt veel inspiratie heb gevonden is het medium mij toch allemaal wat te vluchtig. Soms zie je een leuk idee passeren maar als je er niet meteen een screenshot van neemt dan vind je het later nooit meer terug. En eerlijk gezegd vind ik tussen al mijn screenshots ook niet veel meer terug. Dus ik kom terug naar de blogwereld, de wereld waar alles via google steeds terug te vinden is. Ik ga op zoek naar die paar andere moedige bloggers die ik weer kan volgen en ik pik mijn blog hier ook weer op. Om opnieuw alles te delen wat ik leuk vind: lezen (ik heb de bib herontdekt), tuinieren (onze tuin is al zoveel veranderd), beleggen (nieuwe interesse), zelfzorg (veel bijgeleerd over ademhalen!), mama zijn (de oudste zoon wordt al 12!!)en nog veel meer. Ik ben deze maand thuis met ouderschapsverlof dus ik heb eindelijk eens TIJD om weer te schrijven. Deze eerste post ga ik echter nog kort houden want ik ben eigenlijk met de lente schoonmaak bezig, ik had gewoon eventjes nood aan pauze want hoe saai is al dat gekuis, maar ik kom snel weer terug. Tot dan!
PS: geef mij al jullie favoriete blogs dan kan ik al een lijstje beginnen aanleggen 🙂