Vandaag was het een vreemde dag op het werk. We gaan onzekere tijden tegemoet. Er gaan mensen ontslagen worden. Wie? Dat weten we nog niet, dat zal nog wel enkele weken/maanden duren voordat dat bekend is.
Eén ding is al zeker: we gaan onze oude werkplek vaarwel moeten zeggen en op een andere plaats in ons land gaan werken.
Alles zal dus veranderen op werkvlak in 2014. Op mijn oud werk, of misschien op een nieuw werk. Ik weet nog niet goed wat ik er van moet denken. Voorlopig kunnen we niet veel anders doen dan afwachten.

Na deze vreemde dag kwam ik thuis en vond ik een enveloppe in de bus. Ik heb een tijdje terug een give-away gewonnen bij haar. Ik won een naam naar keuze in flockfolie. De kleur, grootte en het lettertype mocht ik ook kiezen. 
Een geweldig cadeau voor mij want ik ben zelf vreselijk slecht in het uitknippen van letters, maar ben wel grote fan van flockfolie. Ik stuurde haar een mailtje met de naam die ik wou en zei dat ik de kleur blauw of groen goed vond. 
En wat kreeg ik? Een blauwe én een groene naam én nog een supertoffe raket in flockfolie (en allemaal supermooi ingepakt). Dat noem ik nu nog eens vrijgevig zijn!
Dat maakte heel mijn dag weer goed 🙂
Bedankt Soft Cactus/Naomi!Groetjes,
Sheena