Vandaag start een nieuwe werkweek. Na onze supertoffe vakantie doet dit wel even pijn. Ik mis nu al mijn klein ventje waarmee we zo intens een hele week hebben samengeleefd. Maar niets aan te doen, we moeten verder, op naar de volgende vakantie!

Ik heb ondertussen eindelijk alle blogberichten die tijdens mijn vakantie werden geschreven gelezen. Dat waren er veel! Misschien volg ik ook gewoon té veel blogs, maar ik vind dat zo verslavend dat ik het niet kan laten.

Het werd hier op mijn blog ook eens dringend tijd voor een nieuwe update. Zo kan ik jullie vertellen dat mijn uitdaging niet gelukt is. Ik heb nochtans mijn best gedaan (ik heb zelfs een blein op mijn vinger van zoveel te breien!) maar ik zit nog maar hier:


Nieuwe deadline: eind november! Dat zou wél haalbaar moeten zijn.

Ik heb dit weekend ook een kledingstuk gerecycleerd: een oude jeans van manlief is een nieuwe jeans voor zoonlief geworden. Gisteren hield ik een eerste pas sessie met zoonlief, maar hij wou niet stilstaan om alles op foto vast te leggen (vandaar de niet zo duidelijke foto’s). Deze week ga ik het broekje nog wat verder afwerken.

Voor

Na


Die blauwe plakkers op de laatste foto’s hangen trouwens niet altijd op onze plinten, dit komt omdat wij nog altijd onze gang aan het schilderen zijn (een werkje waar geen einde aan lijkt te komen… een beetje zoals mijn breiwerk).

Vorig weekend zijn we ook nog eens gaan shoppen. Ik had om 15.30u ineens een ‘goed’ idee, ik dacht ‘laten we naar Wijnegem Shoppingcenter gaan, daar zal nu wel niet veel volk meer zijn’. Ahum, verkeerd gedacht dus! Wat is me dat daar, op een zaterdagnamiddag om 16u komt daar dus nog keiveel volk winkelen.
Na heel wat gewriemel op de parking konden we toch een parkeerplaats bemachtigen en gaan shoppen. Zoonlief was het al meteen beu. We stonden dan ook snel weer buiten, maar onderweg was ik er toch in geslaagd om maar liefst drie nieuwe truien te kopen. Ik heb mij helemaal laten beïnvloeden door het herfstgevoel zoals je kan zien aan de diertjes. Het moet niet altijd allemaal zo serieus zijn hé!

nieuwe aanwinsten
Manlief die had geen tijd meer om nog iets te zoeken, dus daar gaan we volgende week nog eens voor terug naar Wijnegem. Maar dan gaan we, zoals we normaal gezien doen, vroeg. Veel minder stress op de parking dan.

Vele groetjes,

Sheena