2013 was ook het jaar waarin ik met dit blog ben gestart. Ik heb ergens begin dit jaar enkele leuke blogs ontdekt waarna het bij mij begon te kriebelen om er zelf ook eentje te maken. Zonder dat ik er op voorhand echt over had nagedacht over wat ik dan zou schrijven. En tot op heden is er nog altijd geen plan over wat ik ga schrijven. Dit blog toont gewoon een deeltje van mijn leven, soms gaat dat over hobby’s, soms over frustraties, over zoonlief, … alles mag. 

Maar wat waren nu eigenlijk de meest gelezen blogposts van 2013?
Wel, na even gezocht te hebben in Google Analytics en Blogger, kwam ik tot deze top 10:

De give-away
Tutorial clutch
De Sint en zijn speelgoed (het prentje bleek populair te zijn)
Een olifant
een vrolijke pyjamabroek
een ipad hoes
de trap: het resultaat
een nieuwe bloglook
een overlockmachine?
mijn eerste naaiproject

In het algemeen lezen jullie dus graag berichtjes over naaiprojecten en daar zullen er zeker en vast nog veel van volgen in 2014.

Ik kan ook zien via welke zoekwoorden jullie het vaakst op mijn site terechtkwamen, dit is de top 5:

– halterjurkje Mme ZsaZsa
– pyjama broek naaien
– olifant naaien
– stoffenspektakel
– naaiproject


Bezoekers kwamen vooral uit België en Nederland, maar ik kreeg ook bezoekers uit maar liefst 20 (!) andere landen.

Wat ook heel leuk is om te zien is dat het aantal unieke bezoekers maand na maand stijgt (ondanks dat ik de laatste weken niet 100% heb kunnen bloggen zoals ik het wou… ik ben nu eenmaal niet op mijn best in herfst/winter, wacht maar tot de lente dan heb ik weer energie voor 10!)Eén van de goede voornemens voor 2014 is dan ook: blijven bloggen! Want het is toch zo plezant. En het geeft mij soms zelf dat extra schopje onder mijn kont dat ik nodig heb om bepaalde projecten af te werken. Ik vond het ook héél erg fijn om al jullie reacties te lezen dit jaar. In 2014 komt er zeker en vast nog eens een give-away om jullie te bedanken!

Groetjes,

Sheena